На Херсонщині МЖК нарощує об’єми виробництва

Ринок нерухомості в Херсоні напередодні новорічних свят «вибухнув» пропозиціями, наче феєрверками. Причому, житло пропонуєтьсяне тільки на вторинному ринку, але й у нових будинках. Тому, що з'явилися нові компанії-забудовники.

Це оптимістична і позитивна новина для мешканців міста і області. Є можливість обирати найкраще, як в архітектурі, розташуванні, так і в цінових пропозиціях, в екологічності та якості забудови.

Для традиційно херсонських компаній, а насамперед, будівельної компанії «Молодіжний житловий комплекс» конкурентне середовище є приводом для нових мотивацій щодо розвитку, модернізації виробництва, впровадження нових ідей, стратегії розвитку компанії в умовах, які диктує сьогодення.

Підприємство «Молодіжний житловий комплекс» веде господарську діяльність з 1989 року. За цей час, незважаючи на всі події, які відбувались в країні з початку 90-х років компанія збудувала 21 багатоповерховий якісний житловий будинок, ввела в експлуатацію понад 100 000 кв. м. комфортного житла та об'єктів соціально-побутового призначення.

Позитивним фактом для забудовника є те, що вже третє покоління херсонців стають інвесторами нових квартир від МЖК. Мешканці Херсона, Нової Каховки, Скадовська, Голої Пристані – головні інвестори підприємства!

В період з 2015 року значно збільшилась кількість херсонців, які довіряють свої фінансові ресурси компанії. На даний час переважна більшість інвестицій в Молодіжний житловий комплекс надходить від вас, шановні земляки. І це накладає на забудовника велику відповідальність з одного боку, а з іншого – надихає на активну боротьбу конкурентів!

Компанія забудовник ТОВ «Молодіжний житловий комплекс» завжди є відкритою для бізнес партнерів, для громадян, які довірять свій «інвестиційний портфель» забудовнику, оцінюючи усі ризики, які є на ринку новобудов саме у Херсоні, і інформує про те, що зараз активно ведеться будівництво двох дев'яти поверхових будинків в районі проспекту 200-річчя Херсону 34/3 і 34/4. Будинки будуються за каркасно-монолітною схемою будівництва на свайних фундаментах у відповідності до проектів, які відповідають державним стандартам.

Усі будівельні матеріали, які використовуються у будівництві , мають сертифікацію щодо відповідності нормам якості та відповідності на використання у житловому будівництві з класом СС3.

Будівництво здійснюють висококваліфіковані спеціалісти. Велика увага приділяється контролю за дотриманням технології будівництва і техніки безпеки. Разом працюють досвідчені кадри і талановита молодь – колектив однодумців та майстрів своєї справи.
Компанія вже понад 20 років є замовником будівництва житла для учасників державних та відповідних місцевих житлових програм, які реалізує Херсонське регіональне управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

У плідній співпраці збудовано 430 квартир для молодих родин Херсонщини, в тому числі для 12 родин учасників АТО, 35 – для багатодітних родин, 268 – родинам працівників освіти, медицини, військовослужбовців та працівників інших бюджетних установ, 114 – іншім молодим родинам.

У перспективних планах на період до 2022 року в межах державних та місцевих програм передбачено будівництво 5 багатоповерхових будинків в 4-А Таврійському на 288 квартир, школи та дитячого садка, участь у забудові 4-Б Таврійського мікрорайону, а також реалізація інших інвестиційних проектів області.

Молодіжний житловий комплекс – твій дім, в який хочеться повертатись! МЖК – мрію робимо реальністю разом!

За інформацією МЖК

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон