На що скаржаться херсонці нардепу Співаковському?

Протягом двох тижнів до громадської приймальні народного депутата України Олександра Співаковського надійшло 26 звернень від громадян та організацій, з яких 5 - колективних.

Більшість звернень стосувалось призначення субсидій, скарг на бездіяльність з боку департаменту ЖКГ міської ради, правоохоронців, державних органів та органів місцевого самоврядування тощо.

Як і завжди, надходили звернення щодо отримання юридичних консультацій, на які надаватись усні та письмові консультації, бланки відповідних заяв.

Роз'яснення Мінсоцполітики щодо впливу розміру субсидії на зміни у вартості ціни на газ.

Чергові випуски «Поради юриста», щодо огляду основних змін до призначення субсидій: та щодо поділу спільно нажитого майна під час «цивільного шлюбу».

На підставі скарг громадян та організацій до приймальні за два тижні було підготовлено та надіслано у відповідні державні органи 7 депутатських звернень.

Нагадуємо, що громадська приймальня працює щочетверга з 13:00 до 15:00 за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, буд. 39-А (зупинка вул. Ладичука), тел: 0552-49-60-09.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон