В Олешківській райраді підбили підсумки роботи громад

Щорічно заведено районною радою підбивати підсумки результативності роботи сільських, селищної громад Олешківського районуза відповідний період. І 2018 рік не став виключенням для проведення такого оцінювання, аби визначити переможця конкурсу на кращу сільську, селищну раду.

З метою стимулювання роботи місцевих рад району, зміцнення їх матеріально-технічної бази та з нагоди підготовки до Дня місцевого самоврядування даний конкурс був проведений сьогодні, 8 жовтня в кабінеті голови районної ради Павла Потоцького.

На конкурсі були обговорені аспекти діяльності сільських, в тому числі ОТГ, селищної рад, а саме: забезпечення дотримання вимог Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", стан виконання соціально-економічного розвитку громад та виконання і наповнення доходної частини бюджету, вирішення соціальних питань, робота щодо регулювання земельних відносин, забезпечення правопорядку, утримання інфраструктури тощо.

Результати конкурсу будуть оголошені на щорічному святковому заході до святкування Дня місцевого самоврядування.

Треба зазначити , що не лише переможці конкурсу – територіальні громади докладають максимальних зусиль для забезпечення, як соціальних і економічних, так і культурних потреб жителів своїх населених пунктів.

З кожним роком все помітніше стають результати наполегливої праці по всіх місцевих громадах району. Кожен член конкурсної комісії надав оцінку діяльності рад, що взяли участь у конкурсі, подякувавши за завзятість до самоорганізованості, досконалість у роботі.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон