До Херсона приїде скрипаль-віртуоз

Завтра, 8 листопада, о 13.00 у Херсоні пройде прес-конференція відомого скрипаля-віртуоза Святослава Кондратіва.

Маестро скрипки Святослав Кондратів побуває в Херсоні з концертом проекту

#СвітОчимаСкрипаля в рамках другого Всеукраїнського туру з новою програмою «МETEOPA» та океаном емоцій від романтичної та експресивної музики.

Цей проект відомий дивовижними музичними відео у найпрекрасніших куточках світу – Метеорах Греції, дюнах Сахари Норвежських фьордах, Венеції, Барселоні та ін. За лічені дні ці відео набирають у соцмережах сотні тисяч переглядів та поширень.

Магія скрипки зі скла! На своїй офіційній сторінці у Фейсбук Святослав Кондратів розмістив відео, де звучить фрагмент композиції, яку він написав спеціально для унікального інструменту – скрипки зі скла!

Унікальність цього інструменту полягає ще й у тому, що зробив її український майстер з Рівного Олег Шевчук. Зазвичай скрипалі скептично ставляться до таких експериментів. Святослав Кондратів, навпаки, підійшов до нього творчо і написав композицію спеціально для цієї магічної красуні.

«Ця скрипка зовсім не схожа на традиційний інструмент. Мені не відразу вдалося завоювати її «кришталеве серце». Але, коли це вдалося, я написав для неї нову композицію, прем'єра якої відбудеться на концертах другого Всеукраїнського туру», – говорить Святослав Кондратів.

Звучатиме чудесна скрипка і на концерті в Херсоні, який відбудеться 3 грудня – в Палаці молоді та студентів (ДКТ) о 19.00.

Віртуозне та розкуте виконання авторських композицій в популярно-естрадному жанрі під драйвовий біт барабанів та гітар спонукає слухачів не тільки мріяти, насолоджуючись незвичним звучанням скрипки, а й разом з ним співати, плескати, гупати ногами, і навіть танцювати!

Саме так проходили 20 концертів першого Всеукраїнського туру Святослава Кондратіва найбільшими містами України, які відбулись у минулому сезоні. Живий звук та справжні живі емоції на сценах провідних концертних майданчиків від найкращих музикантів України – учасників бенду Маестро, залишили незабутні враження у всіх, хто побував на концертах проекту #СвітОчимаСкрипаля.

На сцені Святослав разом зі слухачами подорожує чудовими місцями, де йому довелось побувати, розповідає про них, про те, що його вразило та надихнуло, доповнюючи свої розповіді неперевершеною грою та передаючи слухачеві ті емоції, які переживав сам. Поєднання авторської музики і подорожей залишають у присутніх неповторні враження.

"Український Південь"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон