Херсонка лишилась без кохання і без грошей

На жаль, не всі історії кохання завершуються добре. Особливо коли це знайомство в Інтернеті.

Херсонка Ольга на одному із сайтів почала переписуватись із Олегом. Високий, підтягнутий брюнет одразу полонив її серце. Тиждень вони вели переписку. І Олег призначив перше побачення.

Усе пройшло чудово – гарний вечір, розмови про майбутнє. Чоловік розповідав, що моряк, має квартиру. У його житті є все, окрім кохання. І йому б дуже хотілось, щоб саме Ольга була господинею в його помешканні.

Романтика тривала кілька місяців. І Олег вже навіть почав говорити про весілля та романтичний медовий місяць на тропічних островах.

Одного дня Олег розповів Ользі про свої плани відкрити власну справу. Мовляв, втомився ходити по морях, хоче осісти в Херсоні. І хоче почати із невеличкого віконечка, де б продавав запашну каву та гарячий чай. І все це – задля їх з Ольгою добробуту.

Проте для здійснення мрії не вистачає усього 10 тисяч гривень. Ольга запропонувала свою допомогу. Та й як тут відмовити, якщо ви вже родина і кав'ярня стане сімейним бізнесом?

Херсонка віддала коханому усі свої заощадження. А вже за кілька днів Олег перестав виходити на зв'язок. А коли дівчина прийшла до чоловіка додому, то виявилось, що там вже живуть інші люди.

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон