Допомогу Херсонщині везуть звідусіль

За хронічного недофінансування елементарних потреб у ліках, харчах, обладнанні будь-яка допомога для комунальних медзакладів на Херсонщині — наче дорогоцінний скарб.

Не дивно, що збирати її заходилися не тільки іноземні філантропи, а вже й наші громадяни. Так, доброчинний фонд з Нідерландів надіслав до Скадовської райлікарні автопоїзд із партією універсальних ліжок та інших спецмеблів. А городяни зібрали майже 10 тис. грн добровільних пожертв для оплати транспортних витрат та розмитнення довгоочікуваного вантажу.

І юні мешканці обласного центру не оминули увагою півсотні пацієнтів міського хоспісу. Тутешні школярі зібрали у батьківських садах та на дачах понад три центнери свіжих яблук, які передали хворим людям. Не відстають і фермери та сільгосппідприємства краю: одразу кілька з них взяли шефство над обласною дитячою лікарнею, відправивши туди тонни круп, овочів, м'яса та фруктів.

Якби не така допомога вартістю в десятки тисяч гривень, навряд чи вдалося годувати хворих ситно та калорійно, зізнаються медики.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон