Стартував новий проект Херсонської обласної служби зайнятості

У вівторок, 30 жовтня, стартував новий соціально-направлений проект Херсонського обласного центру зайнятості «Сучасна Херсонщина потребує ПРОФІ!БУДУЙ МАЙБУТНЄ з Державною службою зайнятості!».


«Служба зайнятості постійно запроваджує в роботу нові інструменти для забезпечення роботодавців області кваліфікованими кадрам, - зазначив директор Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов. - Для оперативного підбору та вчасної професійної підготовки необхідних працівників ми залучаємо не тільки безробітних, а і незайняте населення».

Даний Проект «працює» на території об'єднаних територіальних громад області для місцевих жителів.

І етап розпочався з роботи широкомасштабного масового заходу для населення об'єднаних територіальних громад під назвою «Живи та працюй на Олешківській землі», що проходив на території Виноградівської ОТГ Олешківського району. Лейтмотивом заходу лунало «Добробут кожного – добробут району».

Біля 400 мешканців Великокопанівської, Виноградівської, Ювілейної об'єднаних територіальних громад та села Раденськ Олешківського району стали учасниками своєрідного «міксу» послуг служби зайнятості.

«Це новий формат у роботі обласної служби зайнятості, - підкреслила заступник директора обласного центру зайнятості Наталія Португальська під час урочистого відкриття. - Є унікальна можливість отримати великий спектр послуг служби зайнятості, зустрітися з представниками роботодавців, навчальних закладів, отримати консультації державних установ та громадських організацій. Це є необхідним кроком для вирішення питання зайнятості та самозайнятості».

До уваги учасників заходу були представлені презентації роботодавців, навчальних закладів, установ та організацій.

38 місцевих роботодавців та роботодавців близько розташованих районів запропонували 100 вакансій, що були розміщені у фойє будинку культури.

Для незайнятого населення та безробітних громадян проходив Ярмарок професій з проведенням майстер-класів від навчальних закладів та роботодавців Олешківського району та ДНЗ «Херсонський Центр професійно-технічної освіти ДСЗ.

Досвідчені фахівці обласного центру зайнятості та ГО «Нові горизонти» провели інтерактивні заняття для учнів 9 – 11 класів.

У заході взяли участь представники місцевих гілок влади, голови ОТГ, представники Херсонського обласного центру зайнятості та Олешківської філії Херсонського обласного центру зайнятості, ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти ДСЗ», Олешківський професійний ліцей, ПП «Швейна фабрика «Юність», ТОВ «БВФ «Неждана», ГО «Нові горизонти», Олешківське міжрайонне управління водного господарства, ГО «Вектор розвитку», ФОП Лобанова Ю.В., Департамент агропромислового розвитку ХОДА.

ІІ-ий етап Проекту розпочне свою роботу у листопаді.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон