Викладачі ХДУ пішли на курси

У жовтні у Херсонському державному університеті для професорсько-викладацького складу розпочалися курси з англійської мови.

Варто зазначити, що одним із основних напрямків роботи стратегічного плану ХДУ є підвищення рівня володіння англійською мовою викладачів університету.

Важливим є створення такого викладацького середовища, яке є водночас стабільним і достатньо динамічним для того, аби генерувати нові наукові та професійні ідеї.

Саме з метою реалізації цього пункту у навчальному закладі й було організовано такі курси. Заняття допоможуть викладачам підвищити рівень знань з іноземної мови та професійні навички, покращити розмовний рівень.

Списки охочих були сформовані ще влітку, згідно яких і було проведено тестування з метою визначення рівня володіння іноземною мовою.

За результатами тестів було сформовано 5 груп: дві – початкового рівня, дві групи нижче середнього та одна – середнього рівня. І вже два тижні поспіль тривають навчальні заняття.

Підвищити рівень володіння іноземною мовою допомагають викладачі факультету іноземної філології – Алла Воробйова, Ольга Кострубіна, Аеліта Лебедєва та Яна Просяннікова.

Всіляку підтримку з підготовки курсів надала й адміністрація вишу – народний депутат України Олександр Співаковський, в.о.ректора ХДУ Наталія Тюхтенко і проректор з міжнародних зв'язків, науково-педагогічної роботи та комунікаційних технологій Оксана Лаврикова. А організаційну підтримку надають співробітники відділу міжнародних зв'язків ХДУ.

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон