Ювілей школи в Олешківському районі

Рідна школа – дороге серцю місце на планеті. Щоранку, мов крихітні гомінливі струмочки, зливаючись у єдиний бурхливий потік, прямують сюди діти. І так уже 40 років...

Сьогодні, 26 жовтня, Новомаячківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Олешківської районної ради святкує свій сорокарічний ювілей.

З цієї нагоди в навчальному закладі відбулися не тільки урочистості, а й святкові заходи за участю вчителів, учнів та батьків.

А голова районної ради Павло Потоцький разом зі своєю командою теж завітав до Нової Маячки, аби щиро привітати з ювілеєм усіх присутніх – вчителів, учнів, випускників, батьків, гостей.

Виступивши з вітальним словом, Павло Борисович нагородив педагогічний колектив школи, кращих вчителів та місцевих депутатів районної ради Юрія Бордюка, Сергія Хомуліна та Сергія Черняєва за активну життєву позицію, відданість справі, професіоналізм Почесними грамотами.

Культурна програма святкування була, як завжди яскравою і насиченою. Теплі вітання, гумор, щирі побажання і яскраві виступи самодіяльних артистів створили дійсно чудову святкову атмосферу.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон