У Херсоні вшанували героя спортивного вересня

Сьогодні у Херсонському обласному відділенні «Національний олімпійський комітет України» відбулося вшанування героя спортивного вересня Херсонщини.

За підсумками вересня, президент ХОВ НОК України Сергій Кірсанов та члени виконкому ХОВ НОК України - директор КЗ «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» ХОР Олексій Мотов та віце-президент Херсонської федерації боксу, спортивний журналіст Віталій Вибранський вручили заслужені нагороди – дипломи, пам'ятну статуетку та грошову премію - відомому херсонському спортсмену з веслування академічного Дмитру Міхаю.

Високого визнання НОК спортсмен КЗ «ХШВСМ» ХОР, фіналіст Олімпіади-2016 в Ріо-де-Женейро, Заслужений майстер спорту України, Чемпіон Світу-2014, Чемпіон Європи-2014 р., Рекордсмен світу - Дмитро Міхай удостоєний завдяки успішному виступу на Чемпіонаті світу з веслування академічного ,який нещодавно відбувся в м. Пловдів, Болгарія, де Дмитро в складі екіпажу м 4 х здобув бронзову нагороду!

Вітаємо Дмитра Міхая з отриманням почесної відзнаки від Національного олімпійського комітету Херсонщини та віримо в подальше призове Олімпійське майбутнє нашої спортивної зірки!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон