На Херсонщині заслужених побільшає

Рекомендувати Новокаховській міській раді нагородити відзнакою «За заслуги перед містом» одного з колишніх керівників Нової Каховки Олександра Чаплигувирішив виконавчий комітет міськради. Ініціатором виступила місцева організація ветеранів війни та праці.

Як зазначається в рішенні виконкому, Олександр Чаплига є заступником директора по науковій роботі ТОВ «Науково-виробничий упроваджувальний центр Академії інженерних наук України «Підземметалозахист».

Також у 1980 роки він був головою Новокаховського виконавчого комітету. «Колишній міський голова» — так нерідко називають Чаплигу сьогодні. Нагородити його відзнакою «За заслуги перед містом» пропонується за значний внесок у розвиток будівельної галузі та інфраструктури Нової Каховки.

14 жовтня Олександр Чаплига відзначив своє 80-річчя. З цієї нагоди його привітав міський голова Володимира Коваленко. За його словами, Чаплига є ветераном Збройних сил.

«Завдяки його зусиллям, досвіду, організаторським здібностям значна частина міської інфраструктури набула саме того вигляду, який має зараз. Школи, дитячі садки, лікарняні корпуси, спортивні споруди, дороги — це лише частина об'єктів, що були побудовані за часів його керівництва містом», — зазначив він.

Нагадаємо, що відзнака «За заслуги перед містом» була заснована в Новій Каховці в 2004 році й надається за ініціативи трудових колективів за рішенням міської ради.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон