В Олешківській райраді вирішили придбати ультразвуковий сканер

Після дня голови місцевої громади у районній раді, на якій керівники ОТГ, сільські, селищні голови повідомили про неможливість їх громад взяти участь у виділенні коштів для придбання портативного ультразвукового сканеру експертного класу для Олешківської ЦРЛ депутати знову зібралися на нараду .

Депутати Олешківської районної ради зібралися, аби порадитись – залишити 1 млн. грн на цей апарат згідно рішення 35 сесії чи повернутися до пропозиції районної державної адміністрації – виділити всього 500 тис. грн.

З метою прийняття виваженого рішення народні обранці заслухали голову районної виконавчої влади Олену Кравченко-Скалозуб, яка взяла участь у заході разом зі своїми заступниками, головного лікаря КП «Олешківська центральна районна лікарня» Олега Попенка, його заступника, депутата обласної ради Василя Борисова.

Голова районної ради Павло Потоцький надав слово кожному депутату для висловлення свого бачення по даному питанню.

В результаті - депутати Олешківської районної ради одноголосно вирішили залишити рішення щодо придбання апарату УЗІ за 1 млн. грн без змін.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон