Підтримаємо маленьку херсонську красуню

Знайомтесь з маленькою херсонкою Златославою Аніськовою. Злата є лідером за характером, легко збирає біля себе друзів та прихильників, завжди залишається у центрі уваги.

На вигляд нібито звичайна восьмирічна дівчинка, любить кататися на велосипеді, роликах, грати в шахи, бавитися з молодшим братиком Аскольдом, грати зі своїм кошенятком Белатріксою, яку Златочка турботливо принесла з вулиці додому.

Але у цієї дівчинки вже багато досягнень. Злата є однієї з найтитулованіших дівчаток нашого міста. За тендітними плечима цієї дівчинки більше 20 конкурсів краси!

Свою кар'єру моделі розпочала у 5 років участю у проекті "Щастя - це ми!". Уже з першого заняття стало зрозумілим, що обраний напрямок - це саме те, про що мріяла маленька принцеса. Впевненою ходою Злата опановувала навики дефіле. Не завжди викладачам було легко, адже Злата дуже непосидюча дитина, вертка та активна.

І вже через декілька місяців почала виходити на подіум для реклами салону "HappyLand". Згодом закінчила модельну школу "Happy kids" і продовжила відшліфовувати навики дефіле у модельній агенції "ST-Models".

У 5 з половиною років Злата взяла участь у першому конкурсі. Це був досвід на все життя. Саме тоді Злата зрозуміла, що участь у конкурсах - це нелегкий шлях, але перемоги - то найкращий досвід самовдосконалення, витривалості та наполегливості. За три роки побували у Києві, Кропивницькому, Одесі, Миколаєві, Рівному.

Дуже любить подорожувати, особливо потягом, скрізь знаходить нових друзів.

Злата вільно та комфортно почувається на подіумі, її не лякаюсь великі зали, яскраві софіти, спалахи фотокамер. Вона впевнено крокує до своєї мрії - стати знаною на весь світ топ-моделлю.

Ось далеко не весь список досягнень і нагород маленької зірочки:

Гран - прі всеукраїнського конкурсу Капелюшок року 2017,
Веst model of Black sea 2017;
Top mini model Kherson 2017
Принцесса Херсонщини 2017
Diamant angel of Ukraine 2018;
1 віце степова красуня 2018
Міни місс Херсон 2018;
Маленькая царівна Всесвіту 2018.
Супер Міні Місс Херсон- Таврія 2018,
Little model o fUkraine 2018.

Неодноразово прикрашала шпальта херсонського глянцю, знімалась для журналів Kherson City, City Kids, Діти Кенгуру.

За видатні досягнення у сфері моди і моделінгу отримала премію STAR AWARD 2017 в номінації "Fashion Art".

У 2018 році STAR AWARD у номінації "Fashion Ukraine" і "Grand Crown".

Але, звичайно, не єдиним моделінгом живе дитина. Раніше займалася ай-кідо та плаванням, але час вносить свої корективи.

Зараз Злата навчається у другому класі школи №44, улюблений предмет – математика. У школу ходить із задоволенням, адже там чекає найкращий учитель - Валентина Григорівна та численні друзі.

Також Златочка з 4 років займалася естрадними танцями у студії «Акварель». І як учасниця танцювального колективу, не однократний призер конкурсів «Світ талантів», «Миколаївські зорі», «Скадовськ збирає друзів», «Новорічний зорепад», «Маленькі зірки», «Зірки майбутнього», «Я майбутнє Херсонщини». Більше 20 конкурсів.

Зараз Златочка вирішила займатися сучасними танцями, почала відвідувати студію «Urban Vibes» за напрямками джаз-фанк, хаус та дансхолл. Сподіваємось, що і тут маленька зірочка здобуде значних досягнень.

А сьогодні юна модель пакує валізи і збирається до мальовничого Житомира на конкурс «Принцеса Європи» та нагородження національною премією «Дитина року» до одного з найкращих організаторів України, національного директора «Міні Міс світу» в Україні Наталії Мельничук.

Насичений графік, репетиції, відвідування дитячого будинку. Ну і звичайно сам конкурс з феєричними виходами коронованих осіб та вихід у весільних сукнях. Наразі, триває голосування за корону глядацьких симпатій.

Маленьку зірочку можна підтримати за посиланням: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2004670552949305&set=oa.321236885334785&type=3&theater

Я маленька українка, Златочкою звуся.
В другім класі я у школі на відмінно вчуся.
Надзвичайно я активна і не вмію сумувати.
Я весела, позитивна, полюбляю танцювати.
Невгамовне я дівчатко, а для татка – янголятко!
Для матусі – квіточка, а для друзів – зірочка!

Златослава АНІСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон