Діалог громад в Олешківській районній раді

З метою налагодження співпраці між місцевими громадами задля економічного, соціального і культурного розвитку Олешківського району за традицією сільські,селищні голови зібралися в кабінеті голови районної ради Павла Потоцького, аби обговорити нагальні питання чергового дня голови місцевої громади.

Серед порушених актуальних питань були такі, як роль місцевих рад та ОТГ у реформуванні вторинної ланки медичної допомоги в районі, співпраця КНЗ «Олешківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» із сільськими, селищними радами району та районною радою, виплата заробітної плати педагогічним працівникам Олешківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату по Ювілейній ОТГ та Великокопанівській ОТГ та працівникам музичної школи у с. Абрикосівка по Великокопанівській ОТГ, конкурс на кращу сільську, селищну раду району, заключення договорів з Олешківським РЕЗ і ЕМ, правова допомога сільському населенню тощо.

Учасники заходу ділились своїми думками щодо проблем і перспектив впровадження реформ, радились, як знайти вихід з безвиході, протистояти прорахункам та недолікам.

– Тільки об'єднавши зусилля, ми можемо досягти вагомих результатів. А головним принципом взаємодії повинен стати не просто діалог, а діалог рівного з рівним, – зазначив, підсумовуючи засідання, голова Олешківської райради Павло ПОТОЦЬКИЙ.


Олешківська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон