Юрій Рожков: Треба допомагати талантам зростати

Днями представники Учнівського парламенту міста Херсона запросили відомого підприємця та благодійника,лідера Громадської платформи «Добро переможе» Юрія Рожкова на імпровізовану прес-конференцію у Палац дітей та юнацтва.

На зустрічі школярі задали багато цікавих запитань: «З чого ви починали свій шлях?», «Що потрібно робити, щоб стати успішною людиною?», «Коли ви почали займатися благодійністю?» «У якому виді спорту ви маєте досягнення?» тощо.

Юрій Рожков детально дав відповіді на всі питання. Він розповів, що ще в першому класі записався в секцію з плавання. Йому дуже подобався цей вид спорту. Потім потрапив у спортивний інтернат. Тренуватися було важко – три тренування в день. Проте Юрій витримав усі навантаження та неодноразово був призером місцевих та міжнародних змагань.

Після закінчення спортивної кар'єри закінчив технічний університет та отримав диплом інженера-технолога. З того часу і до цих пір займається науковою діяльністю. Юрій має в своєму активі близько 200 патентів, зареєстрованих в Державному інституті інтелектуальної власності. І не перестає вчитися та набувати нових знань та навичок. Що й порадив постійно робити школярам.

Після університету відкрив власну справу. Щоб бути успішним бізнесменом, потрібно, як вважає Юрій Рожков, багато працювати фізично та розумово! І ділитися своїм досвідом та досягненнями не тільки з друзями, але й ....з конкурентами! Саме так!

«Якщо ми, підприємці будемо усі разом діяти та допомагати один одному, то зробимо дуже багато гарних речей, зможемо збудувати Україну швидше, зробити її успішною, процвітаючою, підтягнути до рівня європейських стандартів!», - поділився з дітьми Юрій Рожков.


«На сьогоднішній день завдання батьків і вчителів – відкрити в дитині талант ще в шкільному віці, тому що тоді можна створити сприятливі умови для його розвитку, допомагати таланту зростати. Можливо, після візиту на моє підприємство, учні визначаться для себе і вже оберуть майбутню професію», - зазначив Юрій РОЖКОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон