Херсонські абітурієнти зможуть перевірити свої знання в пробному ЗНО

Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти повідомляє про те що уже в березні наступного року випускники шкіл, майбутні абітурієнти та всі бажаючі зможуть перевірити свої знання в пробному ЗНО.

Участь у пробному тестуванні дасть можливість відчути атмосферу зовнішнього незалежного оцінювання та дізнатися про всі етапи його проведення.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО триватиме з 8 до 31 січня 2019 року.

Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Для всіх учасників створять е-сторінки, на яких до 25 лютого повідомлять про час і місце проведення оцінювання, а згодом і його результати.

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 16 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) — 23 березня. У день проведення пробного тестування кожний зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Результати пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, буде оприлюднено на інформаційних сторінках: з української мови і літератури - 22 березня, з інших предметів - 29 березня.

Також школярі зможуть попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, психологічно налаштуватися на майбутні тести і навчитися ефективно розподіляти час на виконання завдань.

Докладніше — у розділі «Пробне ЗНО».

P.S. У цьому році пробне ЗНО здавали 172,5 тис. осіб, що на 31% більше, ніж в минулому. Найбільше хотіли попрактикуватися в українській мові і літературі. Другою за популярністю стала англійська мова. У 2019 році Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) відбуватиметься з 20 травня по 12 липня.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон