На жителів Херсонщини нападали домашні бики та собаки

Минулого тижня жителі Херсонщини страждали від нападу домашніх тварин. Так, 9 жовтня, в Чаплинці сусідський собака несподівано вкусив 82-річну жінку.

Та впала, й до укусів плеча та гомілки додався ще й закритий перелом стегна.

А 12 жовтня в Любимівці Каховського району на подвір'ї дітей покусали домашні собаки. Хлопчики 12-ти, 14-ти та 17-ти років доправлені до лікарні з укушеними ранами кінцівок, а в середульщого – до того ж закритий перелом передпліччя.

Про це «Гривні» повідомила заступник головного лікаря з оперативної роботи облцентру екстреної медичної допомоги Інесса Чамлай.

Субота, 13 жовтня, видалася нещасливою для мешканців Бериславського району – на них нападала домашня велика рогата худоба.

Так, у селі Веселе бик ударив у поперек жінку 64 років, забивши їй хребет і нирку. А в селі Костирка того ж дня 61-річний сільчанин постраждав серйозніше – після нападу бика отримав струс головного мозку, перелом ребер і травматичне пошкодження гомілки.

Як повідомляла «Гривна», у Херсоні в одному з приміщень гаражного кооперативу житель міста займається виведенням собак бійцівських порід. Двоповерховий гараж не облаштований воротами, а тому для інших членів кооперативу голодні пси представляють загрозу.

Ольга ЛЯШОК
"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон