Чи можемо у Херсоні допомогти переселенцям?

Юрій Рожков провів зустріч з переселенцями з Донецької, Луганської областей та Криму, які тепер проживають в Херсоні.

Він взяв участь в інспекції житлових умов внутрішньо переміщених осіб у двох гуртожитках на вулиці Комкова. Умови, прямо скажемо, залишають бажати кращого. Люди незадоволені станом своїх кімнат, санвузлів та душових, коридорів, під'їздів. Але це питання часу.

Депутат Херсонської обласної ради, лідер Громадської Платформи «Добро переможе» Юрій Рожков буде звертатися до Херсонської міської та обласної рад з приводу цієї проблеми.

Він зазначив так: «Сьогодні тяжкі часи в нашій країні. Багато людей було вимушено залишити свої рідні домівки та шукати нові оселі в інших регіонах. Їм дуже непросто зараз, і ми зобов'язані допомогти їм у скрутну годину. Як громадяни, ми несемо відповідальність за життя наших земляків! Їх побут може бути кращим. Ми повинні показати європейським країнам та усьому світові, що ми виявляємо милосердя та співчуття до своїх громадян, які опинилися у біді. Тільки коли ми згуртуємося, тоді зможемо відстояти незалежність нашої України та зробити наше життя кращим!»...

Також Юрій Рожков організував для дітей переселенців яскраве свято. Діти залишилися дуже задоволені. Оскільки Юрій Рожков співпрацює з багатьма міжнародними фондами, то він надав дітям допомогу.

В цей раз спільно з Фондом «Мангуст». Дарунки передали діти з Америки. В святкових наборах речей: рушники, зошити, олівці, фломастери, та інше, необхідне дитині у побуті. Дітям переселенців було дуже приємно це отримати, і вони подякували усім за подарунки!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон