У Каховці старі атракціони вирішили демонтувати

Демонтувати до 1 грудня 2018 року будівлі та споруди колишнього парку культури та відпочинку і залишити їх на зберіганні КП «Комунальне транспортне підприємство».Таке рішення 16 жовтня прийняв виконком Каховської міськради.

За словами міського голови Андрія Дяченка, демонтувати там залишилось небагато — частину атракціонів і будівель було вирізано і розвалено ще попереднім орендарем цього комплексу.

«Ті актракціони, що там залишилися, давно морально застарілі і є фактично металобрухтом. У КП «КТП» немає коштів усе це охороняти, тому й було запропоноване таке рішення. Ми ж плануємо найближчим часом розробити проект реконструкції парку культури на тому місці загальною площею більше ніж 20 гектарів», — прокоментував він.

Як доповнила начальниця юридичного відділу міськради Людмила Чиркіна, нині міська рада в судовому порядку намагається стягнути з колишнього орендаря парку — ТОВ «Компанія «Перспектива ЛТД» не сплачену ними орендну плату за півроку. «Коли суд визнав нікчемним договір оренди з цією компанією, вони відмовилися платити орендну плату.

Також правоохоронними органами нині ведеться слідство за кримінальними провадженнями щодо крадіжок майна в парку культури і відпочинку, що були там скоєні останнім часом», — підкреслила вона.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон