Під Херсоном відбулося Сонячне свято

До селища Сонячне Зеленівської селищної ради завітали зі святковим концертом Громадська платформа «Добро переможе» та її лідер, депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков.

На шкільному майданчику зібралося чимало мешканців не тільки Сонячного – на зустріч з Юрієм Рожковим приїхали люди з Богданівки, Петрівки та Зеленівки. На початку концерту Юрій Рожков привітав присутніх одразу з трьома святами: церковним святом Покрови, Днем Захисника України та Днем козацтва.

У той вечір діти погралися з казковими героями, дорослі співали та танцювали з вокальним гуртом, а всі разом взяли участь у лотереї – призів було багато. Святковий настрій охопив увесь майданчик – байдужих не було. А тих, хто захотів поїсти, жителька села Богданівки Галина Намазова нагодувала смачним козацьким кулішем власного приготування.

Сільчани були щедрими на гучні оплески на адресу лідера Громадської платформи «Добро переможе». Ось що зазначив Юрій Рожков: «25 років тому Зеленівка, Богданівка, Петрівка та Сонячне годували всю Херсонщину. Люди працювали на землі, а сьогодні ми не приділяємо їм належної уваги.

Молоде покоління переїжджає до міст. У нас була ідея приїхати в села та нагадати їм, що ми про них пам'ятаємо та поважаємо людей праці. Наше завдання – відродити ці селища.

А для того, щоб молодь не залишала сільську місцевість, до сіл повинні «заходити» великі агрокомпанії та створювати нові робочі місця. Україна - аграрна країна, і ми повинні зробити все, щоб люди із задоволенням працювали на землі та жили добре!», - переконаний Юрій РОЖКОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон