Гордєєв привітав захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України

Не випадково ми сьогодні відзначаємо одразу декілька свят, які, гадаю, пов'язані між собою – це День захисника України,День українського козацтва, Української повстанської армії та велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Ще за часів волелюбного козацтва вважалося, що Покрова Пресвятої Богородиці є покровителькою українського війська. Окрім того, Покрова була одним із головних свят запорозького козацтва.

Сьогодні нащадки славних козаків – хоробрі та незламні воїни-захисники теж стоять на варті кордонів України, боронячи свою державу та даючи відсіч ворогу, який невпинно впродовж 4 років намагається захопити українські землі та український народ.

Впевнений, перемога обов'язково буде за нами, адже на нашій стороні правда – ми захищаємо свою землю, свої домівки, своїх дітей, своє майбутнє.

Від щирого серця бажаю вам, наші захисники та вашим родинам, добра, щастя, благополуччя, здоров'я і довголіття, успішної служби солдатам і офіцерам, всім нам миру та злагоди! Нехай це свято відважних і патріотичних людей завжди буде мирним і радісним.

Слава воїнам-захисникам! Слава нескореному українському народові! Слава Україні!

Андрій ГОРДЄЄВ
Голова Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон