У Херсоні розшукали юну втікачку

У Херсоні майже тиждень розшукували дівчинку-підлітка. 13-річна городянка вийшла з дому у Корабельному районі і наче у воду канула.

Цікаво, що до поліції батьки звернулися аж через дві доби, пояснивши, що домівку їхнє чадо залишає вже не вперше, просто раніше дитина завжди телефонувала, що гостює у когось із друзів, але зараз зв'язку з нею немає. Поліція підняла на ноги увесь Корабельний район, найбільший у Херсоні, промоніторивши коло спілкування неповнолітньої.

У відділі ювенальної превенції отримали інформацію про те, що у дівчини з'явився новий знайомий. Правоохоронці поїхали до нього в гості, без запрошення.

У чужій квартирі біглянка і знайшлася, у хлопця вона прожила декілька днів, «забивши» на своїх домашніх. За інформацією поліції, жодних свідчень вчинення протиправних дій відносно неповнолітньої не виявлено. Шукачку пригод повернули батькам.

Ще одна неповнолітня на добу зникала на Горностаївщині. 15-річна дівчина, без попередження пішовши з дому, не відповідала на дзвінки рідних. Невдовзі поліція встановила — розшукувана у сестри в Каховці, і з нею все добре.

За даними відділу ювенальної превенції ГУ НП в Херсонській області з початку року правоохоронці розшукали 442 дитини, більшість із них вдалося повернути рідним за одну добу. Нагадаймо, за протиправні вчинки неповнолітніх, зокрема і втечу з дому, відповідальність несуть їхні батьки.

Марина САВЧЕНКО
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон