Відбувся Форум активних громадян Херсона

Як повідомила секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко, Форум активних громадян Херсона, не дивлячись на спроби зірвати цей важливий для нашого міста захід, все ж таки відбувся вчора, 11 жовтня у приміщенні Херсонського художнього музею.

Для проведення форуму було обрано знакове для Херсона місце - приміщення Херсонського художнього музею ім. О. О. Шовкуненка, де на початку 20 століття була розташована міська ратуша.

Велика подяка директору музею - Аліні Доценко за створення комфортних умов для проведення цього заходу. Користуючись нагодою, вітаю Аліну Василівну, заслуженого працівника культури України, із перемогою в конкурсі на посаду директора музею. Вона протягом багатьох років робила все, аби зберегти цей осередок культури і херсонці могли бачити світові надбання.

Також особлива подяка представникам Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), які надають нашим громадянам професійні та практичні знання задля налагодження конструктивного діалогу між органами влади, містянами та громадськими організаціями.

Такі заходи допомагають формувати активну громадську позицію серед населення та сприяють розвитку демократичного суспільства, - переконана Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон