Жіночий клуб на Херсонщині: від теорії до практики

Доволі насиченою і цікавою видалася чергова зустріч безробітних жінок, учасниць Жіночого клубу на базі Скадовської районної філіїХерсонського обласного центру зайнятості, що працює у рамках проекту «Улюблене хобі – успішний бізнес».

Цього разу жіночки опановували тонкощі виготовлення блокнотів копотським переплетенням. Незабутні враження залишила справжня майстриня, провідний фахівець з профорієнтації Херсонського обласного центру зайнятості Анастасія Баранова, яка проводила майстер-клас.

Працювали майже 5 годин, але всі були щасливі і задоволені результатом своєї праці. Ця зустріч учасницям Жіночого клубу дала можливість розкрити нові здібності, отримати нові знання.

Неабиякий інтерес викликала продукція, що була виготовлена, у рідних та знайомих майбутніх майстринь. Деякі з них вже отримали замовлення на виготовлення блокнотів, хоча поки що від свої близьких, та, сподіваємось, це тільки початок.

Тож, побажаємо нашим майстриням професійного зростання, творчих пошуків та злетів.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон