Опозиційний блок Білозерки привітав сім’ю, яку поважають у селі

Анатолій Якович та Валентина Софронівна Осадчі – люди з великої літери, все життя присвятили допомозі людям.

Анатолій Якович пройшов складний життєвий шлях: змалку залишився без рідних, у 11 років поїхав шукати батька на Донбас, але дорогою не їв по кілька днів і від цього захворів.

Дитину помітив міліціонер і збирався відвести хлопчика до відділу, але бабуся, що торгувала на вулиці насінням, так розчулилася, що запропонувала надати їй три дні, щоб відгодувати дитя парним молоком.

Такі були часи, сприймали чужу біду як свою, не розділяли дітей на своїх і чужих. Бабуся Таня хотіла малечу зовсім оставити жити у себе, але міліціонер не погодився його залишити, допоміг Анатолію сісти на потяг, щоб дістатися Донбасу.

Згодом, Анатолій Якович і сам не раз у житті допомагав людям. Має звання «старший учитель», «Почесний вчитель школи», нагороди: орден Трудового Червоного прапора, медаль «За доблестный труд», медаль «Ветеран труда», його стаж роботи – 52 роки.

Родина Осадчих виростила двох дітей: доньку Ірину та сина Сергія, який пішов із життя після виконання обов'язку на Чорнобильській АС.

У селі шанують і поважають цю родину.

Актив Опозиційного блоку щиро привітав сім'ю Осадчих з Днем людей поважного віку.

Марафон добрих справ «ПОДАРУЙ ТЕПЛО ВЕТЕРАНУ», що проходить за ініціативи Опозиційного блоку на Херсонщині, продовжується.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон