Херсонців запрошують взяти участь у конкурсі

До 5 листопада 2018 року херсонці зможуть прийняти участь у фотоконкурсі робіт "Листівка з села 2018», який присвячений життю в сільській місцевості, його перевагам та проблемам.

Організатори фотоконкурсу - Центр екологічних ініціатив «Екодія», хочуть побачити та показати село таким, яким його бачать як подорожні, так і місцеві жителі.

Мета цього конкурсу – привернути увагу до різностороннього життя у сільській місцевості з його перевагами та проблемами. Що для вас село – періодичний релакс чи життя поряд з промисловим гігантом? Як жити, відпочивати та зберігати природу для себе та майбутніх поколінь?

Напишіть історії, які варто побачити всій Україні!

Як взяти участь у конкурсі?

1. Зробіть фото, яке яскраво показує життя у селі та вплив людини на нього.

2. Додайте короткий опис до фото, який розповість історію вашої світлини.

3. Опублікуйте фото та історію у вашому Instagram або Facebook.

Використовуйте хештеги #справжнєсело та #листівказсела під вашою публікацією. Або надішліть на пошту photo AT ecoaction.org.ua
* Подбайте, щоб хештег був коректним. Якщо він буде відсутній або в ньому буде помилка, вашу роботу не зможуть побачити журі.
** Якщо ви бажаєте анонімно прийняти участь у конкурсі, надсилайте ваші історії та світлини на пошту photo AT ecoaction.org.ua з позначкою "Конфіденційно".
*** Участь у конкурсі можуть взяти усі, кому виповнилося 18 років, і хто бажає поділитися своїм досвідом життя у селі.

Категорії для фотоконкурсу:

1. "Канікули у бабусі". Хто назавжди залишив своє серце десь на засніжених горах рідного села або в безкрайньому степі – організатори чекають на ваші історії відпочинку, розповіді про домашнє господарство або ж просто про плин життя у селі.

2. "Мій сусід – промисловий гігант". Сусідів, як і родичів, не обирають, але наслідки такого «сусідства» можуть стати катастрофічними для всього села. Розкажіть за допомогою своїх робіт, з якими екологічними та соціальними викликами стикається сільська місцевість через діяльність великих корпорацій.

3. "Моя маленька ферма". Фермерські господарства сприяють розвитку сільської місцевості, добробуту та самореалізації людей. Покажіть відомі вам приклади діяльності малих та середніх фермерств.

Вимоги до фото

• для участі у фінальній фотовиставці оригінальна якість фото має бути не менше, ніж 4000 пікселів по широкій стороні;
• фото обов'язково повинно супроводжуватись коротким описом, який розкриває історію вашої світлини (до 10 речень). Обов'язково зазначте місце та час зйомки;
• фотографії повинні бути зроблені в Україні не раніше 2016 року;
• кожен учасник/учасниця може надати на конкурс до 8 робіт;
• Тривалість конкурсу – з 21 вересня по 5 листопада 2018 року.

Результати конкурсу

На початку грудня журі «Екодії» обере 20 учасників та учасниць фотовиставки. Серед них ми визначимо головних переможців конкурсу, які отримають сертифікати на навчання у Зеленій Школі та гонорари за використання їх робіт у подальших публікаціях Екодії.

Організатори залишають за собою право відмовити учаснику в участі без роз'яснення причин.

За додатковою інформацією звертайтесь за адресою:

photo AT ecoaction.org.ua
instagram.com/ecodiya

Для зв'язку із конкурсом у соціальних мережах Instagram та Facebook використовуйте наступні позначки #справжнєсело та #листівказсела, або надсилайте нам на пошту за адресою photo AT ecoaction.org.ua

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон