Жителі Херсонщини все менше отримують субсидії

Майже 60% домогосподарств Нової Каховки за літо втратили право на отримування субсидій.

Таку цифру на останній апаратній нараді в Новокаховській міськраді 2 жовтня озвучила начальник місцевого управління праці та соцзахисту населення Олена Стоянчук.

Прогнозує вона й скорочення кількості отримувачів субсидій в зимовий період. Це пов'язано зі змінами щодо порядку призначення субсидій. Зокрема, були зменшені норми споживання газу і електроенергії.

Також втрачається право на субсидію при наявності боргів по сплаті житлово-комунальних послуг на суму понад 340 гривень, відсутності офіційної роботи у членів сім'ї і відповідної несплати єдиного соціального внеску в розмірі 819 гривень на місяць та при перебуванні за кордоном понад 60 днів хоча б одного члена сім'ї чи подружжя, зареєстрованого за даною адресою.

Як наголосила Олена Стоянчук, у жовтні очікуються виплати грошових компенсацій за зекономлені електроенергію і газ під час минулого опалювального сезону.

Олександр ПІТОЄВ
"Новий день"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон