Чому у Херсоні не функціонують паркомати?

У Херсоні часто можна побачити «картину», коли припарковані автомобілі стоять просто на дорозі або на зелених зонах.

Невже у місті - проблеми зі спеціально відведеними місцями для стоянки автомобілів? З цим питанням журналісти вирішили звернутися до директора МКП «Сервіс-центр» Георгія Колодяжного.

«На жаль, на сьогоднішній момент паркомати у Херсоні не функціонують. Це пов'язано з тим, що вони відключені від електроенергії вже приблизно три місяці», - говорить Колодяжний.

На запитання, де херсонцям слід ставити свої автомобілі, він відповів, що мешканці міста будуть паркуватися «як і раніше».

«Приміром вулиця Маяковського, яка з'єднує проспект Ушакова з вулицею Потьомкінською. Це центр міста, поруч міський і районний суд. От ви пройдіть і подивіться - хто як припарковує автомобіль, хто як дотримується розмітки та дорожніх знаків. Поруч - міське відділення поліції. Хто дивиться за дотриманням знаків, розмітки та паркуванням на зелених зонах?» - додає Колодяжний.

Що стосується «ділків», які під виглядом паркувальників на так званих платних стоянках збирають кошти з херсонських водіїв, то директор МКП «Сервіс-центр» зазначив, що штат його працівників – лише 5 осіб, включаючи прибиральницю. Тож, з його слів, працівників МКП «Сервіс-центр» на стоянках немає.

«Слід діяти згідно з чинним законодавством. 27 вересня вступив в силу закон про нові штрафи за паркування з порушеннями. Нехай свідомі громадяни цікавляться, вивчають та вчиняють згідно з чинним законодавством», - заявив Колодяжний.

Антон КОСТЮК
"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон