Майбутні фінансисти відвідали фіскальну службу Херсонщини

Вчора, 9 жовтня, в Головному управлінні ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбувся День відкритих дверей.

На гостину до фіскалів завітали студенти спеціальності „Фінанси, банківська справа та страхування" Херсонського національного технічного університету.

Під час спілкування з начальником Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігорем Климом майбутні фінансисти та підприємці ознайомилися з етапами створення, функціями, повноваженнями, електронними сервісами, напрямками та результатами діяльності фіскальної служби.

Проінформував начальник відомства і про важливий напрямок роботи – реорганізацію територіальних органів служби, адже її метою є побудова ефективної системи адміністрування податків і надання якісних сервісних послуг бізнес середовищу та громадянам.

Не менш цікавою стала інформація про роботу працівників податкової міліції, які стоять на варті економічної безпеки держави.

Також майбутні держслужбовці на власні очі побачили повсякденну, рутинну та відповідальну роботу фахівців фіскальної служби, відвідали їх робочі кабінети та отримали фахові відповіді на хвилюючі питання.

Чи не найбільший інтерес викликала у студентів інформація про можливість працевлаштування випускників економічних спеціальностей ВНЗ у системі органів ДФС. Окремо вони занотували вимоги до претендентів на державну службу щодо їх професійної компетентності та особистих якостей.

Наприкінці зустрічі Ігор Клим побажав молоді наполегливо отримувати теоретичні знання, які у подальшому успішно застосовувати у практичній діяльності, та запросив випробувати свої знання та навички під час конкурсних відборів на вакантні посади державних службовців у фіскальному відомстві Херсонщини.

Прес-служба Головного управління
ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон