Херсонським журналістам - членам НСЖУ

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко вважає незаконним звернення Верховної Ради до Ради національної безпеки і оборони з проханням запровадити санкції проти компаній власників телеканалів NewsOne і «112 Україна»

«Сьогодні парламент закликав у позазаконний спосіб закрити два українські телеканали. Якщо «112» і NewsOne є українськими медіа-підприємствами і працюють в українському правовому полі, то чому народні депутати вирішили, що зупинити їх мовлення можна політичними голосуваннями?», написав Томіленко у Facebook.

Він додав, що в Україні зараз перебуває делегація організації Freedom House: «Її експерти стурбовані нападами на журналістів та активістів, безкарністю та намаганнями політиків зазіхати на права і свободи. І постанова парламенту з вимогою закрити два телеканали, які не подобаються більшості у 229 голосів, – яскравий приклад українських реалій для американських правозахисників», – зазначив Сергій ТОМІЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон