Футболісти «Херсон АТО» отримали форму

На днях гравці футбольної команди «ХерсонАТО» отримали нову форму, в якій поїдуть представляти Херсонщину на фінальний етап «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО» на Кубок Героїв АТО, - повідомив голова ФФХО Андрій Гордєєв.

Вже 7 жовтня об 11:00 на НТБ «Динамо» у Чапаївці відбудеться урочиста церемонія відкриття фінального етапу сезону 2018 року, у якому візьмуть участь 24 найкращі команди регіональних дивізіонів.

Самі ж матчі групового раунду фінального етапу триватимуть з 7 по 9 жовтня на НТБ «Динамо» у Чапаївці та на НТБ ДЮФШ «Динамо» на Нивках.

Команди-учасниці фінальних змагань будуть розподілені на шість груп по чотири команди. Найкращі вісім вийдуть до чвертьфіналу, матчі якого відбудуться 11 жовтня. Півфінали пройдуть 12 жовтня.

У День Захисника України, 14 жовтня, за підсумками півфіналів буде визначено дві найсильніші команди сезону, які розіграють перехідний Кубок Героїв АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Бажаю нашим захисникам гарної гри, влучних ударів та ефектніх голів! Вся Херсонська область вболіває та вірить у вашу перемогу!

Дякую, що захищаєте не тільки кордони України та бережете спокій її громадян,а й відстоюєте честь Херсонщини на спортивній арені!, - наголосив голова Федерації Футболу Херсонської області Андрій ГОРДЄЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон