У Херсоні відбувся черговий міні-ярмарок вакансій

У рамках виконання Меморандуму про співпрацю, підписаного між Державною службою зайнятості та Публічним акціонерним товариством «Українська залізниця», 27 вересня у приміщенні Херсонського міського центру зайнятості відбувся черговий міні-ярмарок вакансій на замовлення відокремлених підрозділів Регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

На заході представники роботодавця наголосили, що для забезпечення безперебійного та якісного перевезення пасажирів та вантажів на підприємствах є потреба у працівниках за такими посадами: монтер колії, тракторист, водій автотранспортних засобів, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів.

Також було надано розширену інформацію шукачам роботи про умови праці на підприємствах, обов'язки працівників, рівень заробітної плати, пільги, оздоровлення, підвищення кваліфікації та можливості здобуття професій шляхом індивідуального навчання.

Фахівцями центру зайнятості були створені всі умови для того, щоб роботодавці та безробітні мали можливість поспілкуватись, адже міні-ярмарок вакансій сприяє прямому контакту тих, хто пропонує роботу і тих, хто її шукає.

Загалом у заході взяли участь 15 безробітних, в тому числі вимушено переміщені особи та особи з інвалідністю, а зацікавлені пропозицією були запрошені на співбесіду безпосередньо до роботодавця.

Довідково:

Публічне акціонерне товариство «Українська залізниця» – національний перевізник вантажів та пасажирів. Метою діяльності товариства є задоволення потреб у безпечних та якісних залізничних перевезеннях, забезпечення ефективного функціонування та розвитку залізничного транспорту, створення умов для підвищення конкурентоспроможності галузі.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон