Юрій Рожков: Я вдячний нашим ветеранам за мужність, відданість і патріотизм

Лідер громадської платформи «Добро переможе» вкотре відвідав пацієнтів Госпіталю інвалідів та ветеранів війни.

Завітавши до кожної палати, він поспілкувався з хворими, вислухав їх проблеми і побажання, вручив подарунки, привітав з Днем людей похилого віку і ветеранів. «Кожна людина чекає уваги, добра, підтримки, особливо коли хворіє.

Нам усім треба частіше навідуватись до госпіталю, тим більше, що саме за наше мирне життя ці люди поклали своє здоров'я у різні часи, на різних фронтах... Мені дуже приємно спілкуватися з мудрими людьми, навчитись у них витримки, набратись сили», - зазначив Юрій Рожков, лідер громадської платформи «Добро переможе».

Пройшовшись коридорами госпіталю, він відзначив для себе і команди громадської платформи першочергові завдання: допомогти з ремонтом закладу та придбанням медичного обладнання.

Разом з тим, керівник госпіталю, Валерій Тимошенко розповів: «Юрій Рожков давно і регулярно підтримує наш госпіталь: зараз тут, завдяки налагодженій ним співпраці з Міжнародними фондами Німеччини і Голландії, активно використовуються багатофункціональні ліжка та апаратура, а відпочивають пацієнти від медичних процедур перед великим сучасним телевізором. Відчуваємо роботу Юрія Рожкова і як депутата обласної ради (заклад перебуває у підпорядкуванні обласної ради) – тут для наших пацієнтів з усієї Херсонщини організоване безкоштовне харчування, обстеження та лікування.


І, що вкрай важливо, перебоїв з цим ми не відчуваємо. Тож від імені ветеранів і себе особисто дякую за допомогу і сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю!»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон