Генічеські бібліотекарі взяли участь у книжковому форумі

Нещодавно працівники Генічеської районної дитячо-юнацької бібліотеки відвідали бібліотечний та книжковий форуми у Львові, які відбувалися 19-23 вересня.

Це значуща подія у світі сучасної української літератури як для письменників і видавців, так і для бібліотекарів та читачів. Форум зібрав 1206 авторів. Генічеськи книжкарі були просто приголомшені розмаїттям заходів форуму, спілкувалися з видатними письменниками, видавцями.

До рідного Генічеська привезли багато книжок з автографами. Це "Тамплієри" Сергія Жадана, "Не озирайся і мовчи" Макса Кідрука, "Мері" Сашко Дерманського, "Ловці думок" Любові Ведути, "Ідеаль" Фредеріка БеГбедера, "Мікробот" Олега Чаклуна, а ще книги Уляни Письменної, Богдана Бенюка. Деяких з цих видань ще немає у продажу.

Також працівники книгозбірні відвідали бібліотеки Львова, де відбулася міжнародна науково-практична конференція з актуальних проблем розвитку бібліотечної справи;проходили різноманітні секції, де проходили обговорення проблем і тенденцій розвитку бібліотечної справи.

Зустрічі відбувалася під гаслом «Бібліотек@ – творимо свободу». Учасники засідання дискутували про сучасне й історичне розуміння свободи та причетність до неї бібліотек, які захищають інтелектуальну свободу.

Працівники бібліотеки повернулися з неймовірними враженнями, цікавими знаннями о нових формах роботи, які збираються втілювати в своїй праці.

Районна дитячо-юнацька бібліотека Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон