Голова Олешківської райради завітав до людей поважного віку

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 Жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей поважного віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Сьогодні, 1 жовтня, голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, радник голови Лариса Снігур, директор комунальної установи районної ради «Олешківський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Світлана Косенко за доброю традицією відвідали Новомаячківське геріатричне відділення Олешківського територіального центру.

Тут, за рахунок районного бюджету, людям поважного віку створені належні умови перебування.

Від усього серця Павло Потоцький подякував працівникам цієї комунальної установи за невтомну працю та побажав їм та усім людям похилого віку міцного здоров'я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди.

Голова райради побажав, щоб у Новомаячківському геріатричному відділенні Олешківського територіального центру по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело добра, турботи і любові.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон