В Олешках побував відомий спортсмен

Нещодавно на Херсонщині побував депутат Верховної Ради України та відомий спортсмен Денис Силантьєв, який, разом з представниками районної ради завітав до Олешківської спортивної школи,де поспілкувався з майбутніми олімпійськими чемпіонами – юними боксерами та тренерським складом.

Український плавець, срібний призер Олімпіади 2000 в Сіднеї, чемпіон світу та Європи Денис Силантьєв не тільки поділився з майбутніми чемпіонами своїм спортивним досвідом, а й обговорив з представниками Олешківської райради важливі напрямки розвитку спорту в регіонах країни.

Зокрема нардеп розказав, що робить в парламенті важливі кроки у цьому напрямку: один з останніх - ініціатива про розвиток та підтримку водно-спортивних комплексів та внесення цього пункту до держбюджету на 2019-й рік, який вже підтримали члени Комітету Міністерства молоді та спорту, - повідомив Денис СИЛАНТЬЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон