Роботодавців Херсона запросили на семінар

У приміщенні Херсонського міського центру зайнятості для 17 роботодавців міста був організований тематичний семінар.

Під час роботи семінару головний державний інспектор Головного управління Держпраці в області відділу з питань додержання законодавства про працю Оксана Венгер розповіла роботодавцям про здійснення інспекційних відвідувань юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які використовують найману працю, про переваги легального працевлаштування робітників на підприємствах та у фізичних осіб-підприємців.

У ході роботи роботодавці ставили питання щодо переваг декларування трудових відносин, вимог законодавства та відповідальність за його порушення.

Підводячи підсумок, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями міського центру зайнятості Лариса Льошенко поінформувала про соціальні послуги служби зайнятості для роботодавців, можливість використання у роботі сервісу служби зайнятості «Електронний кабінет роботодавця».

Захід проходив у рамках реалізації Проекту Міжнародної організації праці «Зміцнення системи інспекції праці і механізмів соціального діалогу» та співпраці Херсонського міського центру зайнятості з Головним управлінням Держпраці в області.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон