До 15 вересня має бути погашена заборгованість по виплаті заробітної плати на комунальних підприємствах Херсонщини

Таке завдання поставив перед усіма комунальними підприємствами – боржниками по виплаті зарабітної плати Херсонської області голова облдержадміністрації Микола Костяк.

Заборгованість із виплати заробітної плати на комунальних підприємствах, залишається однією з проблем, яка має місце в житлово-комунальній сфері країни.

Цьому питанню було приділено велику увагу на виїзному засіданні колегії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, яке відбулось у місті Донецьку під головуванням Віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула, Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Темника.

Як стало відомо, станом на 01 січня 2013 року обсяг заборгованості по країні становив – 23,1 млн. грн., а на 01 червня – 16,3 млн. грн.

В список боржників потрапили і два херсонські підприємства КП «Таврійський» та КП «Дніпровський – ХБК». Обсяг заборгованості на цих підприємствах складає 173,6 тис. грн. та 253,2 тис. грн. відповідно.

«Таке ганебне явище, як заборгованість по заробітній платі на комунальних підприємствах до початку опалювального періоду поточного року має бути повністю вирішене», - зазначив Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон