Юрій Рожков: Я нічого не обіцяю зробити колись – я беру і роблю просто зараз!

Так нещодавно зазначив лідер громадської платформи «Добро переможе» Юрій Рожков на зустрічі з мешканцями ОСББ, яка відбулась у 4-ому Таврійському мікрорайоні.

Напередодні заходу команда громадської платформи провела роботу з благоустрою прилеглої території. Тоді люди звернулися до Юрія Рожкова за допомогою в облаштуванні місця для дозвілля їхніх дітей. Цей мікрорайон досі немає власного спортивного комплексу, тож школярам ніде займатися фізкультурою та спортом.

Команда громадської платформи "Добро переможе" взяла до уваги це прохання, оскільки один з напрямків її діяльності: «Щасливі діти – успішна країна!», але висунула одну важливу умову: на благо працювати спільно. Першим етапом співпраці стало підписання Меморандуму про взаємодію між Юрієм Рожковим та керівниками восьми ОСББ.

Голова ОСББ "Довіра" Антоніна Волощук в інтерв'ю підкреслила: «Ми раді знайомству з Юрієм Рожковим та дуже вдячні йому за гарне свято! Якби всі депутати працювали як він, то наша країна була б процвітаючою. Дякуємо і сподіваємось на перспективне співробітництво!".


Найдостойніші представники ОСББ, за активну громадську позицію, отримали від Юрія Рожкова цінні подарунки. А виступи артистів, розваги для дітей та розіграш призів, не зважаючи на невеличкий дощ, залишили приємні враження та чудову атмосферу свята!

Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон