Херсонців частують отрутою

Одинадцять мешканців Херсона потрапили до лікарні з діагнозом сальмонельоз після вживання шашлика у лаваші зі сметанковим соусом, придбаного у двох магазинах однієї торговельної мережі.

Від розслідування причин харчового отруєння не залишилися осторонь і фахівці Головного управління Держпродспоживслужби Херсонщини.

Вони перевірили 44 заклади, що спеціалізуються на виготовленні й торгівлі напівфабрикатами та фастфудом. І зробили невтішні висновки: в дев'яти торговельних точках про якість та безпеку зберігання продуктів "трохи забули". Їхню діяльність тимчасово зупинили до усунення порушень.

Втім, дурити покупців цілком успішно продовжують і в магазинах обласного центру. Ті самі спеціалісти Держпродспоживслужби виявили, що під виглядом натурального коров'ячого масла тут нахабно торгують сурогатами із додаванням "сторонніх" речовин аж від дев'яти виробників з різних регіонів України - від Харківщини до Миколаївщини.

Збут "смаколиків" сумнівної якості також заборонили.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон