Херсонські академісти виграли командний чемпіонат України

З 21 по 23 вересня 2018 року в Києві відбувся командний чемпіонат України з академічного веслування.

Херсонщину на змаганнях представили 36 спортсменів-веслувальників. До збірної Херсонської області увійшли: 29 вихованців КЗ «Школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради, 6 спортсменів КЗ «Херсонське вище училище фізичної культури» Херсонської обласної ради та учень дитячо-юнацької спортивної школи з веслувальних видів спорту.

Херсонські веслувальники прийняли участь у 10 видах програми чемпіонату та здобули 48 нагород, з яких 32 золотих (75%), 12 срібних та 4 бронзових.

Веслувальні традиції Херсонщини відомі далеко за її межами, але командний чемпіонат з веслування академічного збірна команда виграла вперше!

Наші спортсмени – Дмитро Міхай, Сергій Сохатський, Максим Баклаженко, Андрій Михайлов, Катерина Дудченко, Артем Верестюк, Влад Богоявленський, Олексій Селіванов, Микола Танцер – мають високі спортивні результати на міжнародній арені і є гордістю Херсонщини.

2019 рік – третій рік в олімпійському циклі, і наші провідні спортсмени зі всіх сил намагаються здобути ліцензії на XXXII Олімпійські ігри, які відбудуться в Токіо (Японія).

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон