Херсонці не поспішають укладати договори

За програмою «Здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов», в Україні, за рахунок загального фонду державного бюджету передбачені призначення в обсязі 300 млн. грн.

Загалом по державі, на 01 січня 2013 року на квартирному обліку перебувають 1 021 708 осіб. Усі ці люди можуть бути потенційними учасниками програми.

Про йшлося під час виїзного засідання колегії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, яке відбулось у місті Донецьку. У роботі засідання взяли участь Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул та Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник.

Згідно наведеної на засіданні таблиці Херсонська область за перше півріччя 2013 року знаходитися на останньому місці по Україні за кількістю укладених договорів (табл. №1) по цій програмі.

Судячи з даної таблиці можно стверджувати, що програми працюють по всій країні, а для того, щоб вони на повну потужність запрацювали і в Херсонській області голова Херсонської облдержадміністрації поставив підлеглим чітке завдання: за пів року посилити роботу в даному напрямку з населенням, банківськими установами, місцевими органами виконавчої влади, розробити на місцях план дій по успішній реалізації даної програми та забезпечити до кінця поточного року належне її виконання.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон