Херсонська область посідає друге місце в країні по наданню пільгових іпотечних кредитів молодим сім’ям

За результатами виконання Державної програми забезпечення молоді житлом у першому півріччі 2013 року молодим сім'ям надано 139 пільгових кредитів на загальну суму 48,5 млн. грн.

Про це йшлося під час виїзного засідання колегії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, яке відбулось у місті Донецьку, під головуванням Віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула та Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Темника.

Найбільша кількість пільгових іпотечних кредитів наданих молодим сім'ям у першому півріччі 2013 року, за рахунок усіх джерел фінансування, була видана у місті Києві (22 кредити), на другому місці – Херсонська область (14), третьому – Донецька та Харківська (по 10 кредитів).

Серед таких, що не кредитували молодь в цьому році потрапили Запорізька область та місто Севастополь.

Варто зазначити, що такий результат вдалось досягти в Херсонській області завдяки злагодженій роботі облдержадмністраціі, місцевих органів виконавчої влади, та банківських установ, які надають підтримку даній програмі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон