Керівники Херсонщини підтримали «Чорноморські Ігри»

Меморандум про співпрацю та партнерство у плані проведення фестивалю «Чорноморські ігри» був підписаний у рамках ХІ Херсонського міжнародного економічного форуму«Таврійські горизонти», який сьогодні, 21 вересня проходить в Києві.

Меморандум був підписаний головою Херсонської обласної ради Владиславом Мангером, головою Херсонської ОДА Андрієм Гордєєвим та Почесним Президентом благодійної організації «Всеукраїнський благодійний таврійський фонд» Миколою Баграєвим.

«Стало доброю традицією на такому серйозному міжнародному економічному Форумі підписувати меморандум щодо проведення найбільшого та наймасштабнішого фестивалю в Україні.

Дуже приємно, що фестиваль є візитівкою Херсонщини. І я вдячний справжнім патріотам – керівникам області – Андрію Гордєєву та Владиславу Мангеру – за відновлення «Чорноморських ігор».

Вам людське спасибі та окремі слова подяки усьому депутатському корпусу Херсонської обласної ради. І зараз вже впевнено можу заявити про те, що у 2019 році ХVІІ Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри» пройде знову в Скадовську», – зазначив Микола БАГРАЄВ.

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон