Олена Урсуленко про творчий підхід - з любов'ю до Херсона

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко згодна з тим, що кожне свято у громаді повинне бути добре підготовленим і змістовним.

Гостей потрібно не тільки розважати, а й наповнювати духовно, творчо, знайомити із добрими вчинками, досягненнями жителів нашого міста, історіями із життя відомих особистостей, які прославляють Херсон.

Однозначно, краще готуватися до свята усім разом! Яскравий приклад такої підготовки до свята - це у Корабельному районі Херсона, що відбувся у парку "Шуменський", - це спільна робота депутатів міськради, голови Корабельної районної ради міста Херсона, органів виконавчої влади, представників бізнесу, громадськості.

План роботи був дуже великий і вимагав набагато більше часу і грошей, ніж було. Тільки завдяки організаційним здібностям та наполегливості Наталії Чорненької, за підтримки міського голови були відновлені сходи у парку: якісно і по-сучасному.

Підключився до організації свята і соціально відповідальний бізнес, і громадськість: відновлено панно та гойдалки. Так роботи ще дуже багато, але ж головне - не зупинятися, реалізовувати задумане крок за кроком. І мешканці Шуменського мікрорайону будуть мати свій парк - затишний і сучасний.

На святі і Алея Творчості вразила різнобарвністю. Багато майстринь взяли участь у виставці-продажу власноруч вироблених предметів декоративно-ужиткового мистецтва. Перед їх красою не втрималась і я, тож до традиційного українського костюму та вишиванок додалася ще одна прикраса - калиновий віночок.

Творчий підхід допомагає реалізовувати ідею з любов'ю! А значить її життя буде мати продовження!

Олена УРСУЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон