Юні спортсмени Херсона відсвяткували ювілей свого клубу на полі

Херсонському спортивному клубу "Майстер-С" виповнилось 20 років! Ювілейну дату юні футболісти традиційно зустріли на полі.

Юрій Рожков, лідер громадської платформи "Добро переможе" привітав хлопців з 20-м днем народження клубу: "Це команди сильних, успішних, витривалих і вольових юнаків. Ми виховуємо їх як еліту суспільства, щоразу дуже радію зі своїми хлопцями кожній їхній перемозі!".

Нагадаємо: спортивний клуб "Майстер-С", завдяки здобуткам різних команд, носить почесне звання 5-тиразового чемпіона на Кубок "Золотий колосок", і є єдиним в Україні володарем Кубку "Шкіряний м'яч"!

Тож було прийнято рішення саме цього дня провести Всеукраїнський турнір з футболу, де учасники продемонстрували чудову гру і зарядилися енергією спортивного позитиву. На святі також були показові виступи спецпідрозділів поліції. Адже діти мають бачити потенційну перспективу та взірець сили, до яких треба прагнути.

Юрій Рожков, лідер громадської платформи "Добро переможе" щиро дякує Юрію Сергієнку, засновнику клубу за створення якісної бази для майбутніх чемпіонів, за взаємодію в організації поїздок на чемпіонати і вклад у перемоги.

Адже одним з головних напрямків роботи громадської платформи Юрія Рожкова "Добро переможе" є підтримка спорту на Херсонщині. Теплі вітання передає і батькам, які вкладають у своїх дітей час, сили і душу. Адже діти - це найперспективніший соціальний проект для усіх батьків! Це гордість їх, міста, області і всієї країни!

Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон