У Херсоні відбувся конкурс голів ОСББ та квартальних

Напередодні Дня міста відзначили кращих голів товариств співвласників та органів самоорганізації населення Корабельного району Херсона.Переможців традиційного конкурсу назвали на святі в мікрорайоні Шуменському.

Місця між кращими господарями у районі розподілилися так: I місце - голова ОСН №15 Василь Слуцький, II місце - голова ОСН №8 Євгенія Сташенко, III місце - голова ОСН №18 Валентина Сидякіна, I місце - голова ОСББ Ілліча, 103 Людмила Стукальська, II місце - голова ОСББ Дорофєєва, 26 Оксана Токовило, III місце - голова ОСББ Комкова 83, 85-а Ольга Коваль.

Переможці отримали грамоти від Корабельної районної в м. Херсоні ради.

- За два роки у нас кількість ОСББ виросла з 66-ти до 183-х. Чим більше ОСББ, тим більше у нас порядку в будинках. За результатами конкурсу ми нагороджуємо кращих і так кожного року, - зазначила голова Корабельної районної в м. Херсоні ради Наталя Чорненька.


Як і минулоріч конкурс підтримав Андрій Путілов, який вручив премії переможцям: за I місце – 3 тис. гривень, за II місце - 2 тис., за III місце – тисячу гривень.

"Сьогодні повністю змінюється структура ЖКГ, ЖЕКи йдуть у минуле, їх замінюють ОСББ. Від ефективності роботи їхніх керівників по суті залежить порядок і комфорт у нашому місті. А, до речі, 90% керівників ОСББ – жінки, які на своїх тендітних плечах тримають непросто господарств.

Я впевнений, що саме система мотивації розвиває наше місто Херсон, то вже не підтримував і підтримуватиму такі ініціативи, як конкурс на кращого голову товариства співвласників", - заявив Андрій Путілов.

Самі переможці не приховують – вражені такою увагою і оцінкою своєї буденної праці: "Це стимул, тому що коли тебе не відзначають, ти вважаєш, що не бачить ніхто твоєї роботи. Але в даному випадку мою роботу побачили і ще й сертифікатом відзначили наш орган самоорганізації населення. Дуже приємно, дякую!", - зазначила одна із переможниць конкурсу, голова ОСН №8 Євгенія Сташенко.

Ксенія АТАМАНОВА

Нагадаємо, що Андрій Путілов та його команда підтримують голів ОСББ вже не вперше. На весні успішний бізнесмен, меценат та політик підтримав відзначення Дня ЖКГ для голів ОСББ в урочистому форматі – у театрі ім. М. Куліша, а також організував для них тренінги з ведучими експертами галузі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон