На Херсонщині можуть звільнити керівника державної архітектурно-будівельної інспекції

Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко на нараді в Мінрегіоні в присутності генпрокурора Юрія Луценка.

«Зараз ми ухвалимо рішення щодо відсторонення керівників органів ДАБІ в Одеській і Херсонській областях. Далі ми реагуватимемо відповідно до звернень, які у мене є від міст. Такі заяви є по Львову та іншим містам», - повідомив Зубко.

За його словами, причиною звільнення керівників є хабарництво: «Було підтверджено, була відверта розмова із забудовником. Були озвучені конкретні цифри, які збираються на місцях за квадратний метр. Вони становлять від 5 до 15 доларів залежно від регіону», - повідомив Зубко.

Також він зазначив, що наявні дані направлятимуться в Генпрокуратуру. «Тому що на сьогодні вийти на місце і перевірити у нас немає повноважень. Тому ми побудуємо співробітництво з прокуратурою на місцях і з Генпрокуратурою», - сказав Зубко.

У свою чергу, генеральний прокурор Луценко заявив, що система ДАБІ є однією з найбільш корумпованих в країні...

За матеріалами УНІАН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон