До Дня міста Херсон отримав свій саундтрек

До свого 240-річного Дня народження Херсон отримав персональну пісню. Саундтрек написав композитор і аранжувальник Богдан Бутов— єдиний в Україні лауреат премії «American Music Awards».

Композиція досить динамічна і прозвучить у виконанні не одного, а низки співаків – переможниці фестивалю «Чорноморські ігри-2017» Єлизавети Волощенко, Анжеліни Макфарлейн, Дениса Морозенко, акторів театру ім. М. Куліша Таїсії Новачук, Тетяни Мисак, Валерія Гайфуліна, Костянтина Роганя.

Вже записано аудіоверсію головної пісні Херсона і незабаром з'явиться кліп на неї. Відео знімають одразу дві компанії, зокрема, передбачено кадри з квадрокоптера.

— Ми будемо цей кліп виводити на вищі щаблі шоу-бізнесу. Цей продукт ми хочемо показати всій країні, він зроблений з любов'ю до нашого міста. За нашою інформацією, нічого подібного інші музиканти і громади міст не робили.

Можемо говорити, що ми перші, хто дарує нову, красиву пісню і знімає на неї кліп і намагатимемося потрапити в ефір національних музичних каналів. Ми хочемо, щоб вона звучала на вулицях міста, ведемо перемовини з супермаркетами, ресторанами, перукарнями, — розповів головний режисер святкування 240-ї річниця Дня міста Сергій Новачук.

Зараз пісня запускається в ротацію FM-радіостанцій, само собою зрозуміло, що звучатиме вона й безпосередньо на святкових заходах у День міста.

Марина САВЧЕНКО
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон