На Херсонщині відбудеться екологічна акція

У п'ятницю, 14 вересня, в Херсоні відбудеться екологічна акція "PLOGGING" (забіг на коротку дистанцію з пакетами для сміття) одним з ініціаторів якої виступає громадська платформа Юрія Рожкова "Добро переможе".

"Чисте середовище - здорова нація" - один з напрямків роботи громадської платформи "Добро переможе". Її лідер Юрій Рожков підтримав екологічну акцію 32 школи м. Херсона, у ході якої діти обмінювали пластикові пляшки на морозиво та консервований зелений горошок. Загалом назбирали 5 контейнерних сіток пластикового сміття!

Галина Потапова, завуч школи 32 розповіла: "Берегти природу - наш громадський обов'язок! І дуже добре, що є такі відповідальні люди, як Юрій Рожков, котрі нам у цьому допомагають.

Він - наш добрий Друг! Стимулює гарні починання у дітей. Нещодавно обдарував учасників акції "Квітка для матусі", вручив грошові нагороди відмінникам. Він дуже добрий і справжній!"

Тепер 32 школа і громадська платформа Юрія Рожкова "Добро переможе" запрошують усіх небайдужих до участі у черговій екологічній акції "PLOGGING" (забіг на коротку дистанцію з пакетами для сміття), яка відбудеться у Херсоні 14 вересня.

Буде весело, пізнавально і корисно!, - запевняють активісти громадської платформи Юрія Рожкова "Добро переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон